Dny piva 2017 v areálu pivovaru Staročeško - Daruvar Chorvatsko - Novinky, akce a zajímavosti z Chorvatska a pobřeží Jadranu - jadran-online.cz

Váš průvodce Jadranem a katalog dovolené 2024 na Jadranu
Váš průvodce Jadranem a katalog dovolené 2024 na Jadranu
Přejít na obsah

Dny piva 2017 v areálu pivovaru Staročeško - Daruvar Chorvatsko

jadran-online.cz
Vytvořil v Chorvatsko akce ·
Tags: dnypivapivníslavnostpivoDaruvarpivovarChorvatskoStaročeško
Češi jsou národ pivařů, a tato láska k zlatavému moku dala vzniknout i úctyhodné značce Staročeško – Staročeské pivo, které zde v chorvatském Daruvaru začali před 170 lety vařit v pivovaru postaveném Čechy.



Tento slavný český pivovar je v Chorvatsku nejstarší a od svého založení v roce 1840 stále působí na stejném místě a stále produkuje stejně vnikající pivo, oblíbené mezi Chorvaty, turisty i českou komunitou, která právě ve větší míře žije zde v Daruvaru.

Dny piva v nejstarším pivovaru v Chorvatsku, budou probíhat tradičně jako každý rok, v druhé polovině srpna. Těšit se můžete nejen na vychlazené Staročeské pivečko, ale i na jiná speciální piva, a také na gastronomické místní speciality a skvělou zábavu v doprovodu hudební produkce.

Přijďte se skvěle pobavit na letní Pivní slavnost a nenechte si zároveň ujít setkání s Českou menšinou žijící v Daruvaru, a také s ostatními Čechy, pro které je dnes Chorvatsko jejich domovinou, a kteří pravidelně Dny piva navštěvují.

Adresa:
Ul. Antuna Matije Reljkovića 2, 43500, Daruvar, Chorvatsko



Co najdete v okolí:
plavecký bazén, aquapark, cyklostezky, tenis, ježdění na koních, plážové koupání, obchody, kavárny, restaurace, turistické stezky, horskou turistiku, rybaření...






Bez komentářů


Návrat na obsah