Tip na ubytování v Chorvatsku s koupáním v moři a zábavou v zábavním parku - Novinky, akce a zajímavosti z Chorvatska a pobřeží Jadranu - jadran-online.cz

Váš průvodce Jadranem a katalog dovolené 2024 na Jadranu
Váš průvodce Jadranem a katalog dovolené 2024 na Jadranu
Přejít na obsah

Tip na ubytování v Chorvatsku s koupáním v moři a zábavou v zábavním parku

jadran-online.cz
Vytvořil v Dovolená Chorvatsko ·
Tags: apartmányChorvatskoubytovánízábavamoře





Máte rádi zábavu? Milujete plavání  v moři? Toužíte po odpočinku a relaxaci na prosluněné pláži? Chcete poznat nepoznané? Pak se vydejte na dovolenou do Chorvatska, konkrétně do města Biograd na Moru, kde budete ubytovaní v příjemném apartmánu kousek od moře a největšího zábavního parku v Chorvatsku - Fun Park Biograd.

Pojeďte objevit Chorvatsko nejen z mořské pláže, ale také z moře zábavy pro děti, mládež i dospělé.


O ubytování:

Na  výběr máte ubytování v apartmánu Dubravka nebo v apartmánu TAO, nyní se slevovým kupónem za cenu od 10 390 Kč na týden pro až 4 osoby, včetně turistického poplatku.




Pokoje v obou apartmánech jsou vybaveny klimatizací, Wi-Fi, plochou TV se SAT, koupelnou s WC, kuchyňskou linkou. K dispozici máte také zahradní terasu, pračku, gril na dvoře a parkovaní.




O zábavním parku Biograd

Fun Park Biograd je kvalitní tematický park o 3 zónách, který se nachází v srdci pobřeží Jaderského moře, jen 6 minut jízdy autem od apartmánu, kde budete ubytovaní.

Park nabízí velkolepý zážitek ze zábavy pro pár, partu přátel i celou rodinu Užijte si klidné, vodní i adrenalinové jízdy na atrakcích jako např. Space, Pirate City, kolotoč hrnky nebo Wild West, zažijte zábavu v herně s nejmodernější herní konzolí pro profesionální hráče, dechberoucí zážitky při virtuální jízdě na XD Dark Ride, s kterou se vydáte na výlet po moři, souši i do vesmíru, veselé radosti ve světě bez gravitace a ráji pro děti, kde si děti mohou hrát a skotačit nebo si užijte strašidelné dobrodružství v domě hrůzy či romantické chvíle s nejkrásnějším výhledem na galaxii.





Mohlo by se hodit:
  • parkování u parku 20 Kn na celý den,
  • přístřešek pro pejsky zdarma,
  • skřínky na věci zdarma,
  • vstupenky lze zakoupit v pokladně parku nebo online za cenu 160 Kn pro jednoho nebo od 390 Kn pro rodinu.
  • vstup ZDARMA pro děti do 100 cm a imobilní návštěvníky,
  • kavárny, restaurace  a obchody s dárky, zábavnými předměty a občerstvením.








Bez komentářů


Návrat na obsah